HTML

Címkék

Tévénéző Magazin - még több tartalommal jön a Tévénéző

2013.04.22. 23:42 Tévénéző


Kedves olvasó!

A napokban gőzerővel dolgoztunk az oldal úgymond "kiterjesztett" változatán, amit ha másból nem is, legfeljebb abból vehetett észre az ide látogató, hogy nem a megszokott ütemben jöttek a hírek az elmúlt 3 napban. Úgy döntöttünk, hogy nem elég nekünk a blog, csinálunk mellé egy online magazint is, ami a hétvégén el is készült. Ergo építettük az új oldalt hírek írása helyett.

A új magazin címe: http://tevenezo.com

Ezentúl a fontosabb hírek a magazinban lesznek, a blog pedig megmarad egy másodlagos csatornának. Magyarul ide érkezik majd minden, ami nem fér már a Magazin címlapjára. Nem ritkán előfordul, hogy naponta húsznál is több bejegyzés születik, ezért szükség volt egy rendezettebb oldalra a sok hírnek. Így az olvasó is jól jár, mert több hírt kap, és mi is jól járunk, mert olyasmit is megírhatunk, amit egyébként nem raknánk címlapra, de a blogon elfér.

Szóval blogunk továbbra is elérhető marad ezen a címen, és ritkábban ugyan, de frissítjük. Kövessétek mindkét oldalunkat!

Ui.: Facebookon értesítünk, ha bármelyik oldalunkon új cikk születik!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr395242238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása