HTML

Címkék

RTL Online: televíziós sikerek a neten is

2013.04.17. 13:21 Tévénéző


A televíziós nézettség mellett jelenleg az internetes látogatottság terén is piacvezető itthon az RTL csoport a televíziók és rádiók online portfoliói között.

Az RTL Online az év harmadik hónapjában kiemelkedően teljesített, napi átlagos egyedi látogatószáma közel 195 000 volt, a látogatók pedig napi átlagban 1 151 508 oldalletöltést generáltak a Medián - Webaudit adatai alapján.
Így márciusban a napi egyedi látogatószámot illetően a 2013-as év eddigi legjobb eredményét sikerült produkálnia. A tavalyi év azonos időszakához képest (2012 március) 14%-os növekedésről beszélhetünk. Az első negyedévben pedig 170 566 átlagos napi egyedi látogatót számlálhatott az RTL Online Csoport, amivel a közvetlen konkurenseket sikerült maga mögé utasítania (vagyis a tv-s és rádiós online portfóliókat).

A Webaudit mérésében résztvevő, közel kétszáz portfolió közül az RTL online csoport a 18. leglátogatottabb a márciusi egyedi látogatószám átlag alapján.

A kimagasló eredményhez hozzájárultak a piacvezető csatorna, az RTL Klub sikerprogramjai is, ugyanis indulása óta folyamatosan növekszik az Éjjel-nappal Budapest műsoroldalának látogatottsága, valamint a tartalom látogatottsága az RTL Most oldalon. Az Éjjel-nappal Budapest a Barátok közt-höz hasonlóan kimagasló online eredményeket szállít. Március utolsó hetében például a Moston megközelítőleg félszázezren nézték vissza egy átlagos napon a sikersorozat epizódjait.

Az RTLII saját gyártású műsora, A Szombat Esti Láz látogatottsága is a várakozásokon felül alakult. A produkció adásnapján, és az azt követő két napon lényegesen megemelkedett műsoroldal látogatottsága, és a műsort visszanézők száma az RTLII Most -ján.

(Forrás: Medián Webaudit)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek rtl klub nézettség tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435231260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása