HTML

Címkék

Ötéves szerződést írtak alá az Éjjel-Nappal Budapest színészei

2013.04.17. 15:49 Tévénéző


Ötéves szerződést íratott alá az RTL Klub legújabb sorozatának szereplőivel, az Éjjel-nappal Budapest ugyanis olyan gyorsan elérte a várt nézettséget (már felzárkózott a listavezető Barátok közt mögé), sőt olykor meg is haladja, hogy a csatorna vezetősége úgy döntött, jó ideig nem is engedi Laliékat sehova - írja a Blikk.

Legalábbis ezt állítja egy a csatorna berkeiben jártas informátor, akitől azt is megtudta a lap, a szereplők boldogan mentek bele a szerződéskötésbe, hiszen olyan gázsit kapnak, amit sokan megirigyelnének a szakmában.

VV_ANIKO_pic3.jpgKristóf és Nádai VV Anikó

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, az Éjjel-Nappal Budapest amatőrökkel készülő realitysorozat. A szereplők többsége vidékről a fővárosba költözött fiatal, akik Budapesten szeretnének szerencsét próbálni. A széria a Németországban futó Berlin Tag & Nacht alapján készült, de minimális eltérések akadnak benne. A nézettséget tekintve viszont úgy tűnik, igen is nagy a hasonlóság, a német sorozat ugyanis már közel a négyszázadik epizódjánál tart, és – miután a szereplők itthon is ötéves szerződést írtak alá – minden bizonnyal hosszú távra tervez a gyártó.

Bővebben a Blikk oldalán »

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bulvár éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr605231540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása