HTML

Címkék

Friderikusz marad az RTL 2-n is

2013.04.16. 18:44 Tévénéző


Friderikusz Sándor a TV2-n és az RTL II-n is látható lesz továbbra is. Ahogy azt már lehet tudni, a műsorvezető nemrég a TV2-höz igazolt, ahol a hamarosan induló, Az ének iskolája című műsor "osztályfőnöke", azaz műsorvezetője lesz. A Hír24 szerint azonban ezzel egyidejűleg a Legyen Ön is milliomos is látható lesz. Állítólag ismétléseket tűznek műsorra.

Friderikusz Sándor ezzel abba a különleges helyzetbe került, hogy egyszerre két meghatározó kereskedelmi adón szerepelhet.

friderikusz.jpeg

A TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás szerint csatornáját egyáltalán nem zavarja, hogy Fridi párhuzamosan szerepel náluk és a konkurens RTL II-n.

- Amikor Friderikusz Sándort szerződtettük, tudtuk, hogy egy másik csatornán még találkozhatnak vele a nézők, ám ez Az ének iskolájával teljes mértékben összeegyeztethető - mondta a Hír24-nek Koltay. Az RTL II egyelőre nem reagált.

(Forrás: Stop/újász)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tv2 legyen ön is milliomos rtl2 az ének iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr755230062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása