HTML

Címkék

Éjjel-Nappal Budapest: Zsófi és Gábor összeházasodik

2013.04.16. 18:53 Tévénéző


Hamarosan szorosabbra fonja kapcsolatát Király Péter és Kovács Bettina Dóra, ismertebb nevükön Gábor és Zsófi az Éjjel-Nappal Budapestből. A fiatalok a műsor sikere miatt titkolják szerelmüket.

Aligha gondolnák az RTL Klub fikciós realityjének nézői, hogy az autószerelőként dolgozó Gábor a való életben a bevállalós szépség, Zsófi szerelme. Míg Zsófi a sorozatban sokáig a rossz fiú Kristófért epedezett, a valóságban kiegyensúlyozott párkapcsolatban él a sorozat mackós autószerelőjével, Gáborral. A korábban modellként dolgozó 24 éves lány és Péter kapcsolata annyira tökéletes, hogy hamarosan hivatalosan is örök hűséget esküsznek egymásnak. Ezt azonban titkolják.

zsofi_gabor.jpgA 24 éves modell és Péter már a sorozat előtt egy párt alkotott

Valószínűleg a sorozat készítői kérésére, akik a nézőket minél valósabbnak tűnő történettel szeretnék szórakoztatni. Ezt bizonyítja, hogy a produkció a Bors megkeresésére csak annyit közölt, hogy nem kívánnak az ügyben nyilatkozni. Ám lapunk megtudta, hogy Peti és Dóri már a műsor előtt is együtt voltak.

– A forgatások alatt pedig még több időt tölthetnek együtt, nagy a szerelem köztük. Peti nemrég kérte meg Dóri kezét, aki boldogan igent mondott – mesélte a Borsnak a páros egyik közeli barátja, aki azt is elárulta, Peti és Dóri jól kezelik, hogy párjuk a sorozatban mást szeret.

– Nincs köztük féltékenység, hiszen a stábban nyíltan kezelik, hogy ­régóta együtt vannak és mindketten munkának fogják fel a mással forgatott szerelmi jeleneteket. Teljes köztük a bizalom – magyarázta az ismerős.

(Forrás: Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr75230079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása