HTML

Címkék

Megint nőtt a Forma-1-es közvetítések nézettsége

2013.04.15. 14:16 Tévénéző


A Kínai Nagydíj sorozatban a harmadik idei futam, ahol a tavalyi évhez képest növekedés mutatható ki. A hétvégi közvetítéseket 2,5 millió ember követte figyelemmel.

A Kínai Nagydíj szombati és vasárnapi közvetítéseit több mint 2,5 millió néző követte nyomon hosszabb-rövidebb ideig az M1-en és az M2-n. A vasárnap reggeli futam nézettsége az M1-en 966 ezer fő volt, az időmérőé szombaton 490 ezer, míg a futam ismétléséé az M2-n vasárnap késő este 173 ezer fő.

Az idei év eddigi mindhárom Forma-1-es futama nézettebb volt, mint az ugyanarról a helyszínről közvetített egy évvel korábbi: az Ausztrál Nagydíjnak 12%-kal, a Malájnak 27%-kal, a múlt vasárnapi Kínainak pedig 3%-kal több nézője volt 2013-ban.

A közvetítéseket továbbra is a férfiak fokozott érdeklődése kíséri: a futamokat a tévéző férfiak kb. 60%-a választja vasárnapi szórakozásul.

Gasztroangyal és Magyarország, szeretlek!

A Gasztroangyal a saját sávjában most is a legnézettebb műsor volt, a Magyarország, szeretlek! pedig a felnőtt (18 évnél idősebb) nézők körében verte meg a vele szemben vetített filmeket.
Borbás Marcsi szombati délutáni műsorára közel 900 ezer néző kapcsolt oda. A műsor nézettsége 430 ezer fő volt, közönségaránya pedig 16%. Az M1 múlt heti második – a Forma 1 után – legnézettebb műsora 844 ezer fős nézettséggel a vasárnap esti Magyarország, szeretlek! lett. A szórakoztató vetélkedő közönségaránya a felnőttek körében 17,6% volt, míg az idősávjában a TV2 17,2%-ot, az RTL Klub pedig 16,8%-ot ért el.

(Forrás: Nielsen Közönségmérés)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sport nézettség formula-1

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr755224473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása