HTML

Címkék

Áprilisban falatozzon Nigellával a TV Paprikán

2013.04.15. 13:08 Tévénéző


A Nigella falatozója egy fesztelen, beszélgetős sorozat, amely egyrészt egy valódi főzőshow, másrészt a házigazda ars poeticája. Április 15-től minden nap 19 órától betekinthetünk Nigella Lawson világába a sorozat első és második évadjának köszönhetően.

Nigella falatozójában az aprólékos műgonddal tálalt, túldíszített ételköltemények helyett az ízeké a főszerep. Sorozatunkban ellátogatunk a főzés koronázatlan királynőjének konyhájába, hogy megtanuljuk, hogyan kell könnyen és gyorsan elkészíteni egy jó ételt, főzzünk akár magunknak, akár egy egész baráti társaságnak illetve, hogyan legyen a főzés munka helyett élvezet.

A sorozat olyan sikereket ért el, hogy 2007-ben Nigella Lawson nem kisebb fába vágta fejszéjét, minthogy könyvet írjon sorozatbeli élményeiről. A könyv Nigella Falatozója címmel került boltokba, és a képernyőről már jól ismert recepteken kívül számos új étel leírásával is megajándékoz bennünket, amelyek, legyenek bár a régi kedvencek izgalmas változatai vagy éppen vadonatúj alkotások, mind a szerző és a televíziós sorozat szellemiségét tükrözik: egyszerűek, frissek, eredetiek, és nagyszerűen illenek mai életmódunkhoz. Könyve olyan hírnevet hozott az írónőnek, hogy napjainkra Ő lett az első számú brit szakácskönyvíró. Ezt követően rendszeresen publikált az Observer illetve a Time hasábjaira is. Szakácskönyveivel valamint televíziós sorozatával Nigella valóságos fogalommá vált a háziasszonyok körében.

Nigella_daytime1.jpg

Nigella népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a femina.hu és a TV Paprika által közösen rendezett séfpárbajban Ő lett a legjobb női szakács, illetve az „Ünnepi lakomák művészei" kategória győztese is.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló tv paprika gasztro videók

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr455223651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása