HTML

Címkék

Szombat este kiderül ki a legnépszerűbb táncos, nálunk élőben nézheti!

2013.04.12. 12:39 Tévénéző


Holnap este lezárul Magyarország legtáncosabb showműsorának meglepetésekkel teli küzdelme. Március 9-én nyolc sztár mutatkozott be a Szombat Esti Láz legújabb évadában, a zsűri és a nézői szavazatok alapján három páros jutott a végső döntőbe. Közel négy hónap folyamatos gyakorlás és megmérettetés után Varga Izabella, Vastag Csaba, Szilveszter gazda és profi táncos párjaik végső tartalékaikat mozgosítva készülnek a fináléra.

Az öt hét alatt kilenc különféle táncot láthatott a közönség, a hatodik adásban újabbakkal ismerkedhetünk, a döntősök paso doble-t és slowfox-ot mutatnak be. Több szempontból is különleges adás lesz a szombati, ugyanis a három finalista páros egy közös műsorszámmal is készül, amelyhez ezúttal a zsűri is csatlakozik. Esztergályos Cecília, aki eddig arról panaszkodott, hogy nem állhat fel székéből, most végre megteheti.

KMF_9421.JPGFotó: Sajtóklub/RTL II

Az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél számára is meghatározó lesz ez a nap, ugyanis első saját dalának televíziós premierjére is ekkor kerül sor. A Swing-hatás című szerzeményt hétfőtől már a rádiók is játszák. A Szombat Esti Láz nyolc versenytáncosa egy közös koreográfiát készített erre a számra és egymással párt alkotva mutatják meg, milyen, ha a profik táncolnak.

Adél mellett a műsor zenei felelősei a 2011-es és 2012-es X-Faktor győztesei és legjobb női hangjai lesznek. Oláh Gergő és Antal Timi, valamint Kocsis Tibor és Muri Enikő gondoskodik a magas színvonalú szórakoztatásról.

Visszatérnek a parkettre az eddig kiesett párosok is. Mindenki egy tőle eddig nem látott produkcióval köszön el a showtól. Bálint Antónia és Angyal András angol keringőt, Dundika és Mészáros Máté cha-cha-chát, Győrfi Pál és Práger Kitty rumbát, Istenes Bence és Südi Iringó discot, Tóth Gabi és Markó Róbert pedig paso doble-t táncol majd.

Aki szeretné felidézni az évad legemlékezetesebb pillanatait, az megteheti, ugyanis az RTL II-n Szombat Esi Láz nap lesz. Holnap reggel tíz órától est nyolcig megnézhetjük, hogy jutott el Iza, Csaba és Szilveszter a fináléba.
Tehát a kérdés Iza, Csaba vagy Szilveszter? A végső sorrend pedig ezúttal csak a nézőkön múlik majd.

Élő közvetítés szombat este 8-kor a tevenezo.blog.hu-n!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr925219425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása