HTML

Címkék

Jóban Rosszban: Száraz Dénesnek rengeteg jelenete van a visszatérés óta

2013.04.12. 13:20 Tévénéző


Száraz Dénes felesége, Ildikó büszke rá, amiért férjét visszahívták a Jóban Rosszban című sorozatba. A színésznek rengeteg jelenete van a visszatérése óta.

száraz_dénes.jpeg

- Sokat dolgozom, de nem bánom, hiszen a forgatás ad egy olyan anyagi alapot, aminek a segítségével biztos körülményeket teremthetek a családomnak. Így megtehetem, hogy csak olyan színházi szerepet vállalok el, amilyet szeretnék. Régebben rengeteg olyan darabban játszottam, amihez nem volt kedvem, de elvállaltam, mert nem volt pénzem. Kötelességből mindent megcsináltam, amit rám osztottak - mesélte a hot! magazinnak Száraz Dénes, akit a nézők követelésének köszönhetően visszaírták a sorozatba.

- A feleségem büszke rám, és egyáltalán nem aggódik a hölgyrajongók miatt. Persze, mint minden kapcsolatban, úgy nálunk is van egy egészséges féltékenység, de ennek ellenére mindketten tudjuk, hogy egymáséi vagyunk - tette hozzá a színész.

(Forrás: STOP)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bulvár jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr385219505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása