HTML

Címkék

Újabb verzióval jön a SuperTV2 tablet

2013.04.11. 14:17 Tévénéző


Továbbfejlesztették a SuperTV2 tabletet. Az eddigi eladási sikerekre alapozva gyorsabb processzorral és nagyobb memóriával kerül forgalomba a táblagép legújabb verziója.

Piacra lépése óta komoly érdeklődés övezi a SuperTV2 branddel kereskedelmi forgalomba kerülő táblagépet. A TV2-csoport a szórakoztatóelektronikai piac egyik meghatározó szereplőjeként számon tartott MyAudioval, valamint a TMC Managementtel együttműködve hozta létre termékét azzal a céllal, hogy egyrészt kiterjessze a SuperTV2 márkát, másrészt saját termékkel erősítse háromképernyős stratégiáját.

Az első hónapok kiváló fogadtatása után máris itt a tablet továbbfejlesztett változata, amelyet erősebb, Rockchip 1,6GHz Dual processzorral, 16GB beépített memóriával, 8 inches 1024*600 képernyővel, bluetootht-tal, 30 GB ingyen Cloud szolgáltatással és Network TV applikációval vásárolhatnak meg a fogyasztók. A terméken megtalálható a SuperTV2 alkalmazás is, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy exkluzív anyagokat tölthessenek le a csatorna sajátgyártású műsoraival kapcsolatosan.

- A SuperTV2 tablet tökéletesen illeszkedik a csatorna prémium jellegéhez, és egyértelműen sikertörténet: rövid időn belül szép bevételi eredményeket produkált, és máris itt a legújabb verzió, amely reményeink szerint legalább olyan népszerű lehet, mint elődje. A termék rendszeresen megjelenik a SuperTV2 sajátgyártású műsoraiban is, így kiváló példa arra nézve is, hogy milyen co-brandingelt megoldásokat kínálunk partnereinknek – mondta Laczkó Endre, a TV2-csoport Kereskedelmi és Üzletfejlesztési Igazgatója.

Lacza Gábor, a MyAudio ügyvezetője szerint a fejlesztés tovább erősíti a termék prémium jellegét.
- Nagyon örülünk az együttműködés újabb állomásának. A folyamatosan frissülő tartalmak mellett ismét újat, különlegeset nyújthatunk azoknak, akik a MyAudio - Super TV2 terméküket választják – mondta Lacza Gábor, a MyAudio ügyvezetője.

A SuperTV2 tablet megvásárolható országszerte a műszaki üzletekben, hipermarketekben, a MyAudio új Király utcai márkaboltjában, illetve megrendelhető online a MyAudio webáruházában is.

Természetesen a SuperTV2 tablet lépést tartva a technológiai fejlődéssel folyamatosan megújul a jövőben is igazodva a piaci igényekhez.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tévé supertv2

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr255216946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása