HTML

Címkék

Vas János és Ganxsta Zolee a hűtőházban

2013.04.09. 00:25 Tévénéző


A magyar jégkorong-válogatott egyik legismertebb szurkolója Ganxsta Zolee, aki büszkén feszít a Divízió I-es hoki-vb arcaként. A Sport TV beharangozójában Vas Jánossal megcsillogtatják színészi képességüket (is).

Vas János a jégpályákon, Ganxsta Zolee pedig a színpadon számít igazi profinak. Most azonban kamera elé álltak, hogy közösen népszerűsítsék a budapesti Divízió I-es jégkorong-vb-t és a Sport TV hokis közvetítősorozatát. A beharangozó a hokis hidegvérre épít, egy hűtőházban játszódik. A válogatott tagjainak szüksége lesz erre a tulajdonságra, mert rengeteg magyar szurkoló bízik benne, hogy 2008 után ismét sikerülhet feljutni a legjobbak közé.

Ganxsta Zolee az évek során beépült a hokis társadalomba, és bármikor büszkén segíti a magyar jégkorongot. Tetszett neki a vicces forgatás, ami szerinte, bár hűtőkamrában játszódott, mégis rockys hangulatú volt, már csak a bandázs hiányzott a kezekről. „Nekem van már tapasztalatom a színészkedésben, Jankónak viszont még nem volt, mégis kiválóan helytállt. Ő egyébként is király, jó haverságban vagyunk – mondta el a zenész a véleményét az újdonsült társról, majd rátért a meccsekre is. – Egy kivételével minden meccsen kint leszek az Arénában. Pénteken viszont fellépésünk lesz Egerben, úgyhogy a tévében nézem majd meg az olaszok elleni rangadót. Ha a helyen nem lesz Sport1, akkor vadászunk egy tévét, amin láthatjuk még a buli előtt.”

Vas János szerint az ilyen típusú szereplés teljesen más, mint a sportolás, de nagyon élvezte. Kedves volt vele mindenki, Zoleeval is jól kijöttek. „Jó fej volt, de tudjuk, hogy imádja a hokit, rendszeresen elkísér minket idegenbe is, ha ideje engedi – árulta el, milyen büszke arra, hogy Zolee is szorít értük. Azt azonban tudja, hogy egy egész ország áll most is mögöttük – Tudomásom szerint szinte az összes meccsen teltház várható. Tudjuk, hogy a szurkolók mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljünk, miattuk is fontos, hogy tegyük a dolgunkat a jégen, és a tőlünk telhető legjobb eredményt érjük el.”

Két éve Budapesten egy gólon múlott a feljutás, az olaszoktól hosszabbításban kaptunk ki. Vasárnap Nagy-Britannia, hétfőn Dél-Korea, szerdán Kazahsztán, pénteken Olaszország, szombaton pedig Japán lesz az ellenfél. A Sport TV-n egy hétre hokis köntösbe öltözik majd a stúdió, továbbá erős szakértői csapat valamint a jól ismert kommentátorok, riporterek és műsorvezetők (Máté Pál, Engyel István, Gyulai Miklós és Szekeres Péter) várják a nézőket.

A műsor:

  • Divízió I-es hoki-vb elé: április 11., csütörtök, 18:45, Sport1
  • Magyarország - Nagy-Britannia: április 14., vasárnap, 19.00, SportM (élő)
  • Magyarország - Dél-Korea: április 15., hétfő, 19.15, Sport1 (élő)
  • Magyarország - Kazahsztán: április 17., szerda, 19.15, Sport2 (élő)
  • Magyarország - Olaszország: április 19., péntek, 19.15, Sport1 (élő)
  • Magyarország - Japán: április 20., szombat, 19.15, Sport2 (élő)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong sport tv

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr915212703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása