HTML

Címkék

Szabó Zsófi eltüntette a berkis tetoválást

2013.04.09. 16:52 Tévénéző


A lézer sem tüntette el Szabó Zsófi ujjáról Berki Krisztián keresztnevét. A színésznő ezért egy keresztet varratott a megbánt tetoválásra. Rajongóinak is megmutatta a végeredményt a szőkeség.

Amíg a Jóban Rosszban című sorozatban Szabó Zsófi nem tudja és nem is akarja elfelejteni szerelmét, Tamás atyát, addig a való életben végleg megszabadult Berki Krisztián emlékétől.

szabo-zsofi.jpgFotó: Birton Szabolcs

A fiatalok kapcsolata tavaly év elején kezdődött. A sorozatszínésznő és a volt Fradi-vezér viharos szerelme a nyilvánosság előtt zajlott, így azt is büszkén mutogatták, amikor egy hirtelen döntést követően egymásra tetováltatták a másik nevét. Ám ahogy az a legtöbb esetben lenni szokott, a szakítás után nekik is fejfájást okozott az ujjukon elrejtett keresztnév.

Zsófi lézeres technikával próbálta eltüntetni a bőrbe vésett emléket, de mivel az eljárás nem bizonyult hatékonynak, egy évvel a kezelést követően egy újabb tetoválást készíttetett.

– Egy keresztet varratott magára, sokan tudják, hogy a hit mindig is fontos szerepet játszott az életében. Az pedig furcsa lenne, ha élete végéig egy exének a nevét viselné magán – árulta el lapunknak Zsófi egy neve elhallgatását kérő ismerőse.

A színésznő a rajongóinak is megmutatta új tetoválását a ­Face­bookon, amihez egy Márai-idézetet is csatolt: „Talán ez az emberiség nagy nyavalyája: nem a fájdalom, hanem a félelem, amely megakadályozza, hogy boldog legyen" – írta ki.

(Forrás: BorsOnline)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645213733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása