HTML

Címkék

Máté Kriszta kedvence Jockey Ewing

2013.04.08. 15:18 Tévénéző


Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát.  Tavaly augusztusban óriási várakozás előzte meg a magyarországi premiert, az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból (célcsoport: 18-49, 4+, forrás: Nielsen Médiakutató Kft.).

Az USA-ban 2011 nyarán debütált a Dallas első évada, amelyben a régi nagy öregek; Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Samantha (Linda Gray) mellett fiatal színészek, az új generáció vitték tovább a kilencvenes években abbahagyott történetet. 

Dallas_2012_53.JPEG

A gyerekek felnőttek, de a Ewing név továbbra is egyet jelent az olajjal és a harccal a hatalomért. Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el az olajvállalat vezetését. 
A Dallas 2. évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is, aki halála miatt már nem tudta befejezni a sorozat forgatását.

Máté Kriszta gyerek volt még, amikor a Dallas Magyarországon először került képernyőre.

“Nem nagyon néztem sorozatokat, mert sajnos valahogy sosem volt rá időm. Ha néztem is TV-t, akkor is inkább a hírműsorokat. De a Dallas kivétel volt. Azzal kapcsolatban képben kellett lenni. Nagyon kedveltem a Jockeyt megformáló Larry Hagmant. Őszintén szólva mindig is érdekelt egy olyan ember sorsa, aki majdnem az egész életét egy másik ember bőrébe bújva éli. Hol végződött Larry Hagman és hol kezdődik Jockey Ewing? Sajnálom, hogy ezt a kérdést tőle már nem kérdezhetem meg. De egy okkal több, hogy megnézzem majd a róla készült utolsó képkockákat, ahol egyszerre volt Jockey és Larry….”

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló dallas bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr175210921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása