HTML

Címkék

Orosz Györgyöt szerződtette a Showder Klub

2013.04.07. 12:36 Tévénéző


Új arccal bővül a Showder Klub, a stand-up comedy műfaj hazai anyaműsora. Orosz Györgyöt, a konkurens csatornán megismert humoristát szerződtette le az RTL Klub az idei tavaszi szezontól.

orosz_györgy.jpg

Gyuri április 8-án szerepel először a Showderben, ahol Kiss Ádám mutatja be a közönségnek. Ahogy az egyik legnépszerűbb nagydumás fogalmazott: "Orosz Gyurit kaptuk a tv2-től cserébe Alekoszért, de neki legalább jó a humora, és nem akar mindenkit megdugni."

- A felkérést nagy örömmel vettem, hiszen ez egy új kihívás számomra. A Rádiókabaréban már bizonyítottam, és most szeretném a Showder Klubban is megállni a helyem. Remélem sikerül, és bízom benne, hogy a műsor rajongói is elfogadnak. Az igazi "oroszgyuris" humorból április 8-án, a szezonnyitó műsorban kaphatnak ízelítőt a nézők, ahol Benk Dénessel, Csenki Attilával és Kiss Ádámmal együtt fogok szerepelni, akik mellesleg mindenben segítettek az első forgatásom alkalmával - fogalmazott a Showder Klub legújabb arca.

(Forrás: Stop.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek showder klub

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr85205387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása