HTML

Címkék

Bejelentés: 9 ismert sorozat folytatódik

2013.04.07. 17:05 Tévénéző


A napokban több sorozat folytatásáról határoztak - írja az sg.hu. Ősztől így a drámák közül képernyőre kerülhet A célszemély 3., a Hawaii Five-0 4., az NCIS: Los Angeles 5., A férjem védelmében 5., A mentalista a 6., a Sherlock és Watson 2., valamint a Zsaruvér 4. szezonja. a komédiák közül pedig mindenképp folytatódni fog a 2 Broke Girls a 3., valamint a Mike és Molly a 4. évaddal.

Az NCIS 11., az Így jártam anyátokkal 9., az Agymenők 7. és a Helyszínelők 14. évadát már korábban bejelentették. Amikről pedig még nincs döntés, az a Golden Boy, a New York-i helyszínelők, a Vegas és az Egy kapcsolat szabályai.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a mentalista zsaruvér a férjem védelmében ncis: los angeles 2 broke girls hawaii five-0 sherlock és watson a célszemély mike és molly

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr495205805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása