HTML

Címkék

Szabó Zsófi, a Jóban rosszban Bettyje ismét férfira vágyik

2013.04.06. 02:20 Tévénéző


szabózsófi.jpeg

Száraz Dénes - ha nem is Tamás atyaként - visszatért a TV2 sikersorozatába. Szabó Zsófi karakterének, Bettynek a szíve azonban úgy tűnik, még mindig a halott atyáért dobog, és az elengedést korántsem segíti az a tény, hogy a rosszfiúra nézve egykori szerelmét látja.

- Ő egy rosszfiú, egy vagány gyerek, gonosz is, autókat lop és Tamás atya ellentéte, de valahogy benne is megvan a jóság, és úgy gondolom, szerethető vonásai is vannak. Balázs egy hétköznapibb ember, inkább olyan, mint amilyen én vagyok. Ez persze nem azt jelenti, hogy nekem is ilyen negatív vonásaim lennének, csak hát emberibb és természetesebb, mint az atya karaktere - magyarázza a sorry! magazinnak Száraz Dénes, akinek sorozatbeli partnere, a Bettyt alakító Szabó Zsófi. 

A színésznő elárulja, hogy az ő szívéhez nem egyszerű közel kerülni.
- Az ideális férfi számomra humoros és fesztelen, aki mellett mindig önmagam lehetek, illetve ambiciózus és szenvedélyes, hogy fel tudjak rá nézni.

(Forrás: Stop/Sorry)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr735203517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása