HTML

Címkék

Jóban rosszban: korábban kiírt szereplők térhetnek vissza, folynak a tárgyalások

2013.04.05. 22:15 Tévénéző


Változás! Ez a jelszó manapság a Jóban Rosszban háza táján, miután a TV2 napi sorozatának nézettsége az utóbbi időben drámaian csökkent, már az egymilliót sem éri el - írja a Blikk. Jöhet Zámori Alexa, Margit doktornő, Várnagy Előd, Bakó Linda.

Ez a szám annál is inkább aggaszthatja a készítőket, hogy tavaly még gyakran szorongatta, olykor pedig meg is előzte a Jóban Rosszban a másik csatorna napi sorozatát, a nagy konkurenciának tartott Barátok köztöt, most pedig már megközelíteni sem tudja. Nem csoda, hogy vérfrissítés készül. Információink szerint elkezdődtek a tárgyalások arról, hogy korábban kiírt szereplők térjenek vissza a Csillagvirág Klinikára.

10_o_liptai3_tv2.jpgA Liptai Claudia által megformált Zámori Alexa kómában van, bármikor felébredhet

A lap értesülései szerint most jött el az ideje annak is, hogy felmerüljön Liptai Claudia (39) visszahozása, ami nyilvánvalóan fenekestül forgatná fel Csillagkút életét. Mint ismert, a Zámori Alexát játszó színésznőtől úgy váltak meg az alkotók, hogy karaktere autóbalesetet szenvedett, de a doktornő nem halt meg, kómában fekszik, de bármikor magához térhet. Claudia most rá is ér, A Nagy Duettnek vége, s mivel csupán háromheti váltásban vezeti a Super Mokkát, ideje éppenséggel lenne a felvételekre.

Mint ahogy Brózik Klárinak is (32), aki a sorozat alapító tagja Margit doktornő megformálójaként, és immár hazatért az Egyesült Államokból, hogy a Voice háttérembereként dolgozzon.

Az a műsor is befejeződött már, így Brózik is szabad. Kézenfekvő lehet még a széria valódi rosszfiúját, a Várnagy Elődöt alakító Szikszai Rémusz (45) visszahívása, amelyen, úgy tudjuk, szintén dolgoznak a háttérben, hiszen ő is nem várt fordulatokat hozhatna.

Szintén érik a szexbomba Novák Heni (27) felbukkanása is, aki Bakó Linda megformálójaként három évvel ezelőtt szintén úgy távozott, hogy bármikor visszatérhessen.

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás nem tagadta a Blikk értesüléseit.

– Rólam már mindenki tudja, egy-egy karaktert, ha úgy kívánja a sorozat, gond nélkül kiíratok, nem számít, ki milyen régóta látható. A legfontosabb, hogy izgalmas legyen a történet. Elég sok szereplő távozott az elmúlt években, és vannak közöttük szép számmal, akik visszaírhatók. Nem titkolt szándékunk volt már a kiírásukkor is, hogy egy-egy karaktert visszahozva újabb bonyodalmakat tudjunk generálni – magyarázta a Blikknek a producer.

– Konkrétumokat nem árulhatok el, de Alexa például régóta kómában fekszik, Pongrácz doki pedig, úgy tűnik, megtalálta a boldogságát Mónika nővér mellett, így kezd lassan túl idilli lenni a hangulat. Vagy felhozhatom akár Csillagkút rosszfiúját is, Várnagy Elődöt, akinek a holttestét nem találták meg, de Brózik Klári is hazajött már New Yorkból. Egyet biztosan ígérhetek, a nézőink nem unatkoznak majd – nyilatkozta lapunknak Nagy Tamás.

(Forrás: D.P. - Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek jóban rosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr295203292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása