HTML

Címkék

Hétfőtől Showder Klub 11. évad

2013.04.05. 14:56 bence_


Az RTL Klubon április 8-án (hétfőn este), a 11. évadát kezdi a stand up comedy műfaját Magyarországon újra meghonosító Showder Klub. A hosszú ideje tartó töretlen siker egyik oka a műsor eredetiségében keresendő, hiszen a Showder Klubnak az amerikai és angolszász hagyományokat sikerült ötvöznie a jellemzően közép-európai humorral.

Az első adás majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt indult - 2008. április 7-én, 2013. április 8-án hétfőn este 22:30-tól pedig a nézők már a 81. adást láthatják.

_BBF1279.JPG(Fotó: Bársony Bence/RTL Sajtóklub)

A produkció abban a tekintetben is egyedülálló, hogy összesen 64 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Lórán Barnával, Rekop Györggyel, Benk Dénessel.

A produkció FB oldalát jelenleg közel 461.000 ember követi, ezzel a 2. legnagyobb facebook közösség az országban.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló showder klub

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr195201838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása