HTML

Címkék

Magyarországon először a Dallas 2. évfolyama az RTLII-n

2013.04.03. 11:56 bence_


Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát.

21185_001_1176_R_e73e307f.JPEG© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Tavaly augusztusban óriási várakozás előzte meg a magyarországi premiert, az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból(célcsoport: 18-49, 4+, forrás: Nielsen Médiakutató Kft.).

Az USA-ban 2011 nyarán debütált a Dallas első évada, amelyben a régi nagy öregek; Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Linda Gray  (Samantha) mellett fiatal színészek, az új generáció vitték tovább a kilencvenes években abbahagyott történetet.

A gyerekek időközben felnőttek, de a Ewing név továbbra is egyet jelent az olajjal és a harccal a hatalomért. Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el az olajvállalat vezetését.

A Dallas 2. évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is, aki halála miatt már nem tudta befejezni a sorozat forgatását.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló dallas

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305190477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása