HTML

Címkék

Kamionosok, és durvák a Spektrumon

2013.04.03. 13:27 bence_


00_07_34MB.jpg

Nyolc félelmet nem ismerő kamionsofőr egymás és a körülmények ellen. A cél eljuttatni a legkülönbözőbb szállítmányokat a legfélelmetesebb helyekre, a legrázósabb utakon, melyre a legtöbb sofőr képtelen lenne. A győztes nem csak a „World’s Toughest Trucker” címet viselheti majd, de 150.000$ dollárral is gazdagabb lesz. Ez a Kamionosok, és durvák a Spektrum műsorán, április 6-tól minden szombat és vasárnap 13 órától, valamint hétfőnként 15 óra 5 perctől.

A 2012. január 6-i világpremier olyan nézettségi adatokat hozott, hogy a készítők egyből két hasonló sorozatot: az Ice Road Truckers-t és az Eddie Stobart: Trucks & Trailers-t is berendelték és sugározták. A Kamionosok, és durvák HD minőségben lett forgatva és több mint 60.000 kamionsofőr közül választották ki azt a 8-at, akik versenybe szállhattak a címért és a pénz nyereményért.

A Kamionosok, és durvák egy olyan verseny, melyben a világ 8 legjobb és legtapasztaltabb kamionosa vesz részt. Útjuk során nem elég, hogy versenyt futnak egymással és az idővel, tudniuk kell fel és lepakolni a szállítmányt, tökéletesen vezetni és navigálni, valamint megjavítani a kamionon jelentkező hibákat, amik a durva és szokatlan környezeti hatások miatt igen gyakoriak.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló spektrum videók kamionosok és durvák world toughest trucker

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr525190611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása