HTML

Címkék

Ezen a héten az Éjjel-Nappal Budapestben: 35-38. rész

2013.04.03. 13:48 Tévénéző


2013.04.02 - 04.05., 20:00

A héten történik

Zsófi nehéz szívvel hagyja ott a hotelt, ahol Kristóffal szép napokat töltött, majd tudomására jut, hogy Anikó közben beköltözött Kristóf lakásába, Kristóf pedig állítólag kiköltözött onnan. Ezzel egy időben Szandi nagyon keményen közli Kristóffal, hogy végleg ki van dobva a lakásból. Kristóf iszonyú dühösen fogja a már amúgy is összepakolt cuccát, és bosszút esküdve távozik. Kristóf Zsófihoz megy, és neki adja ki az Anikó iránt érzett teljes gyűlöletét. Zsófi kezdi látni Kristóf valódi énjét, és amikor a fiú cinikusan azt is közli, hogy Anikó igazán megérdemelte volna az ökölcsapást, Zsófi besokall. Kidobja Kristófot a lakásból, és fölhívja magukhoz Anikót, aki a döbbent lakótársaknak elmeséli, hogy támadta meg Kristóf. Joe, Regina és Gábor félreérthetetlenül Kristóf tudomására hozzák, (és szerencsére Zsófi is végleg rászánja magát) hogy mindennemű kapcsolatnak vége köztük, tartsa távol magát mindannyiójuktól.

anikoszomoru.jpg

Lali még mindig szerelmi bánatban szenved Mónika miatt, ám Gábor és Lali segítenek Szandinak és Anikónak tévé, DVD-lejátszó és egy hifi berendezés vásárlásában és bekötésében. De ez a két fiú részéről tulajdonképpen csak egy küzdelem Szandi kegyeiért. Mindkettőjüknek nagyon bejön a lány. Ádáz harc indul kettőjük között…

Rita és Marci még mindig úsznak a boldogságban. De Viviennek már az agyára megy az állandó turbékolás és kerek perec megmondja Ritának, hogy úgy viselkedik, mint egy begyöpösödött feleség. Ebből heves vita alakul ki kettőjük között. Marcinak sincs nyugta: rossz hírt kap, hogy mihamarabb ki kell költöznie a műterméből. Rita segít neki a pakolásban, és mivel Marci szobája tele van, ezért a fiú Rita szobájában költözik. Rita a nagy sürgés-forgásban megfeledkezik a Reginával megbeszélt találkozóról. Regina ez alkalommal nem hagyja magát kibékíteni. Elege van Ritából.

Lalinak szomorúan tudomásul kell vennie, hogy Gábor Szandival töltötte az éjszakát. A két barát között a vita addig fajul, hogy Lali végül kidobja Gábort az albérletből.

A Kristóffal való végleges szakítása után Zsófi a karrierjére koncentrál. Már kora reggel nagy hangerővel készül az esti fellépésére, ami a lakótársak nemtetszését váltja ki. Zsófi egyre gyakrabban kerül a többiekkel összetűzésbe – mindenkinek elege van belőle, hogy Zsófi pofátlan lett, egoista és lenézi a lakótársait.

Joe-nak ezer dolga van. Gondoskodik a lányáról, Hannáról, és bosszankodik a munkaképtelen Gábor miatt. Csak Dia, az igen attraktív kuncsaft hoz egy kis fényt az életébe, Joe-nak feltűnik, hogy mennyi közös van bennük. Mély benyomást tesz rá a nő. Remek estét töltenek együtt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr615190665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása