HTML

Címkék

Ez lesz jövő héten az Éjjel-Nappal Budapestben: a 39-43. rész tartalma

2013.04.03. 13:57 Tévénéző


Vigyázat, az itt leírtakból előre kiderülhet a történet alakulása!

2013.04.08., Hétfő 19.55 - 39. rész

Amikor Dia, Joe új ismeretsége bejön a motorjáért, Regina azonnal le van nyűgözve. Nagyon jól kijönnek egymással, később Regina még Ritával is kibékül, hogy tudjon neki mesélni az álomnőjéről. De még aznap este kiderül, hogy Dia Joe-val randizik, amikor váratlanul megjelenik a lakásban. Regina csalódott. Rita megpróbálja felvidítani, miközben Joe összejön Diával.

2013.04.09., Kedd 19.55 - 40. rész

Vivien főnöke, Gergő új táncoslányt vesz fel, ezért Vivien aggódik az állása miatt, és az új lánnyal szemben hátrányban érzi magát a mellbőségét tekintve. Elhatározza, hogy megnagyobbíttatja a melleit, Rita akaratlanul meghallja, hogy mit tervez, de megígéri Viviennek, hogy nem árulja el Marcinak. Miután Reginának feltűnik, hogy Joe éjjel nem jött haza, attól fél, hogy Joe és Dia összejöttek. Azonban Joe és Dia mindketten egyetértenek abban, hogy egyikőjük sem akar komoly kapcsolatot. Amikor Regina megtudja Joe-tól, hogy Diával nem akarnak járni, nagy kő esik le a szívéről, különösen, hogy egy újabb találkozás Diával csak növeli a vonzalmát a lány iránt.

2013.04.10., Szerda 19.55 - 41. rész

Vivien nem tudja kiverni a fejéből a nagyobb mellbőség iránti vágyát, végül azt találja ki, hogy egy ilyen beavatkozás Ukrajnában olcsóbb választás lenne. Amint Rita rájön a dologra, Vivien miatti aggódásból elárulja Marcinak. Marci emiatt összeveszik a húgával. Amikor Rita ki akar békülni Viviennel, a lány természetesen nem bocsát meg neki. Sőt mi több: Rita fejéhez vágja, hogy nem ő az igazi Marci számára. Joe nem tudja kiverni Diát a fejéből. Gábor nem hiszi, hogy Joe osztozna egy nőn, és azt tanácsolja neki, hogy – annak ellenére, hogy megbeszélték a nyitott kapcsolatot – szerezze meg Diát. Regina nem tudja eltitkolni Dia iránti érzéseit, ezért szembekerül Gáborral, aki rájön, mi bántja őt. A fiú megígéri Reginának, hogy megtartja a titkát, ha a lány cserébe elfelejti Diát.

2013.04.11., Csütörtök 19.55 - 42. rész

Marci még mindig mérges Vivienre, amiért a lány meg akarja nagyobbíttatni a melleit. Vivien rosszindulatú csipkelődő megjegyzéseket tesz Marci előtt Ritáról. Bosszút akar állni Ritán, amiért az elárulta a mellműtétről szóló terveit. Viviennek sikerül kijátszania egymás ellen Marcit és Ritát. Rita kidobja Marcit a szobájából, így a fiúnak egyedül kell töltenie az éjszakát. Regina nehezen tudja elviselni Joe és Dia látványát. Találkozik Cocóval, a transzvesztita művésznővel, aki egyszer a lakásukban ébredt fel. Regina ismét jó hangulatba kerül, és végül rácsörög Diára, hogy spontán meghívja őt Coco esti koncertjére.

2013.04.12., Péntek 19.55 - 43. rész

Anikó és Gábor az összes lakótársat meghívja egy lakásavató bulira az új albérletükbe. Marci és Rita veszekednek emiatt: a fiú menni akar, a lány természetesen nem. Végül Rita belátja, hogy a barátja mellett a helye, és mégis elkíséri Marcit a partira. A bulin azonban Anikó és Marci olyan közel kerülnek egymáshoz, ami Rita ízlése szerint már nem fér bele, és végül heves veszekedésre kerül sor a két lány között a mosdóban.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr565190686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása