HTML

Címkék

Forog Stephen King - A búra alatt című regényének sorozatváltozata

2013.04.02. 16:50 bence_


13 részes nyári minisorozat lesz idén Amerikában, és valamikor hozzánk is elérhet. A történet a Wikipedia szerint:

Egy valamikor 2012 utáni októberi reggelen hirtelen gyorsasággal láthatatlan búra ereszkedik a Maine államban található Chester's Mill nevű fiktív községére. Már ez a váratlan esemény is számos balesettel és katasztrófával jár, ám a mintegy háromezer lakos számára csak ezután kezdődnek az igazi megpróbáltatások. Teljes izolációba kerülnek ugyanis, a láthatatlan akadályt, erőteret sehogy sem lehet megsemmisíteni, sem belülről, sem kívülről. Gyenge légáramlat, valamint a patakok és folyók vize ugyan átjut a búrán, ám ettől eltekintve a lakosok teljesen el vannak zárva a külvilágtól.

Mindennapi életük során azonban nem csak ezzel az akadállyal kell megküzdeniük, hanem teljesen hétköznapi eseményekkel is: bűnözéssel, gyilkosságokkal és politikusok hatalmi vágyaival, harcaival.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek videók under the dome a búra alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr45189166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása