HTML

Címkék

Bűnök és szerelmek: pár korábbi karakter eltűnik

2013.04.02. 12:32 bence_


Ma tér vissza a Bűnök és szerelmek, de pár korábbi karakter eltűnik, akiket ismert színészekkel pótolna a produkció - olvashatjuk az [origo]-n.

"Radikális változások lesznek, fejek fognak hullani és több színészünk is jobblétre szenderül. Az sem titok már, hogy egyre több ismert arc is feltűnik majd a képernyőn. Az amatőr szereplőink egy részétől szomorúan megválunk" - nyilatkozta Nagy Tamás producer a Borsnak. A TV2-n viszonylag gyenge nézettséggel ment a széria, de az ottani nézőszámnak a fele is elég lehet ahhoz, hogy a SuperTV2 eredményét feljebb húzza.

Koós Réka is forgat. A színésznő semmit sem tudott a sorozatról, amikor hívták, de úgy vélte, hogy annyira nem jó a helyzet a szakmában, hogy válogatni lehessen az ajánlatok közt, így nem hezitált azon, hogy szappanopera-karakter váljon-e belőle. Mint mondta, tudott róla korábban, hogy a dialógusokat improvizálják és főképp amatőr színészek lesznek a társai, de találkozott rutinos kollegákkal, olyannal is, akivel együtt tanult a főiskolán.

(Forrás: origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bűnök és szerelmek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr265188630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása