HTML

Címkék

Új programigazgató a Viasatnál

2013.03.29. 23:42 Tévénéző


Németh Marika, az RTL Klub korábbi kutatási vezetője lett a Viasat új programigazgatója március 28-tól.

Március 28-tól Németh Marika irányítja a Viasat tartalmakért felelős osztályát. Programigazgatóként feladata lesz többek között a műsorszerkesztés és a műsorbeszerzés, emellett a saját gyártású produkciók irányítása – áll a tévétársaság által küldött közleményben.

Németh Marika 2012 nyarán távozott az RTL Klubtól, ahol a tévé indulása óta, 15 éve dolgozott. Azt megelőzően 1995-től a Magyar Televíziónál dolgozott.

A csatorna legutóbbi programigazgatója 2012 novemberéig Szőllőssy Gábor volt, aki Csényi Katitól vette át feladatait. Csényi ezután hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatóként folytatta munkáját, ameddig közös megegyezéssel be nem fejezte munkáját 2011 októberében. A Viasatnál ezután a saját gyártású műsorokért felelős vezető Pruckner Brigitta lett, ő továbbra is ellátja ezt a feladatkörét.

(forrás: Kreatív Online)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 tévé viasat6

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005183443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása