HTML

Címkék

Folytatódik az Emmy- és Golden Globe-díjas HBO sorozat

2013.03.29. 12:53 Tévénéző


Jön a Trónok harca a 3. évaddal - Az HBO George R. R. Martin a Tűz és a jég dala című regényciklusából készített sikersorozata hamarosan folytatódik a harmadik évaddal! A történet középpontjában Westeros Hét Királysága áll, melynek egyetlen trónjáért, a Vastrónért folyik a harc királyok és királynők, szövetségesek és árulók között. A Trónok harca harmadik évadának első részét a világpremier napján, április elsején láthatják a nézők az HBO mozicsatornán, valamint regisztráció nélkül és díjmentesen az HBO GO videótárában.

daenerys.jpg

A Trónok harca, mely meghódította az egész világot, hamarosan újabb évaddal érkezik az HBO-ra. Az Emmy® és Golden Globe-díjas sorozat második évadában testvérek, barátok és szövetségesek versengtek egymással a Vastrónért, mely a Hét Királyság, vagyis a Westeros feletti teljes hatalmat jelenti. A már jól ismert karaktereken, az Észak királyának kikiáltott Robb Starkon, a Sárkánykirálynőnek nevezett Daenerys Targaryenen, és a jelenleg, a királyi székben ülő Joffrey Baratheonon és családján kívül a harmadik évadban újabb trónkövetelőket ismerhetünk meg.

A harmadik évad nyitó epizódjában Havas Jon találkozik Mance Rayderrel, a Falon túli királlyal, aki szörnyű fenyegetést jelent a megosztott királyságra. Az Éjszakai Őrség expedíciójának túlélői dél felé menekülnek, reménykedve, hogy elérik a biztonságot jelentő Falat. Eközben Királyvárban Lannisterék a Stannis Baratheon fölötti győzelmet ünneplik és teljhatalmat gyakorolnak Királyvár felett. Robb Stark, Észak királya dél nagy részét is uralja, és még mindig nem veszített csatát. Daenerys Targaryen pedig – újra egyesülve három sárkányával – sereget gyűjt, hogy visszatérjen hazájába és visszaszerezze az őt megillető hatalmat.

Az új évadban, az eddigiekhez hasonlóan hűség és ármány, szerelem és halál kíséri az összecsapásokat, melyben királyok és királynők, szövetségesek és árulók versengenek a hatalomért.

A Trónok Harca 3. évada a világpremierrel egy időben, április első napján érkezik a magyar HBO-ra. Az első epizódot április elsején 22.00 órakor láthatják a nézők. A legnagyobb rajongók pedig még ennél is korábban, akár már a premier napjának reggelén megnézhetik az évadnyitó részt az HBO videótárában, az HBO GO-n, ráadásul regisztráció nélkül és díjmentesen.

(HBO Sajtószoba)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr55180197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása