HTML

Címkék

Galambos Péter a PRO4 hangja

2013.03.28. 14:52 bence_


Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb szinkronhangja lett a TV2-csoport férfiaknak szóló csatornájának hangja. A PRO4 promófilmjei Galambos Péter narrációjával kerülnek képernyőre.

Galambos Péter jellegzetes orgánumát számos nagysikerű filmből és sorozatból ismerheti a nagyközönség, neve egybeforrt többek között a Jóbarátok című sorozattal, melyben Ross Geller magyar hangját kölcsönözte. Péter azonban nem csupán kitűnő szinkronszínész, de tehetséges újságíró és színházi rendező is, évekig pedig műsorvezetőként is tevékenykedett.

- Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen elismert és népszerű szakember csatlakozik a PRO4 csapatához. Úgy gondoljuk, hogy Galambos Péter jellegzetes, mindenki számára könnyen beazonosítható orgánumának köszönhetően a promófilmekben még hangsúlyosabbá válik a PRO4 tartalmainak férfias jellege – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2-csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr925177738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása