HTML

Címkék

Új politikai thrillersorozat a Film Mánián

2013.03.25. 14:34 bence_


Országos premierrel készül a Film Mánia március 27-én, 21 órától. A Hatalmi Játszmák egy politikai thrillersorozat, melyet a BBC készített 2006-ban - eredetileg The State Within címmel. A 6 részes sorozat izgalmas, fordulatos thriller a diplomácia zsákutcáiról egy olyan világban, ahol már a politikai vezetők sem vállalják a felelősséget a háborúkért.

Az első részt 2006-ban vetítették, ekkor 5.7 millióan nézték a premiert. Azóta a sorozat két Golden Globe díjat, Legjobb Sorozat és Legjobb Színész kategóriákban, valamint egy GLAAD média díjat is magáénak tudhat. A méltán híres főszereplő, Jason Isaacs neve is garanciául szolgál, hisz olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Harry Potter sorozatok (Lucius Malfoy), A hazafi (William Tavington), Pán Péter (Hook kapitány) vagy éppen az amerikai televízió sorozatban, a Vértestvérekben (Michael Caffee).

A sorozat első részében, felszállás közben felrobban egy repülőgép, Washington közelében. Miközben az amerikai főváros próbál felocsúdni döbbenetéből, az angol nagykövetségen diplomáciai katasztrófa fenyeget. Átláthatatlan kapcsolatok és érdekek szövedéke sejlik fel az angol követ, Mark Brydon (Jason Isaacs) előtt, aki lassan ráébred, hogy egy titokzatos hatalom bábja csupán.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hatalmi játszmák

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr825170694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása