HTML

Címkék

A dilemma a VIASAT3 műsorán

2013.03.23. 11:06 bence_


a_dilemma1.jpg

Április 14-től új műsorral jelentkezik a VIASAT3, amelyben valós hétköznapi emberek, valós hétköznapi problémái kerülnek reflektorfénybe cseppet sem hétköznapi módon. A főszereplők ebben a problémamegoldó reality-ben nem eljátsszák az előre megírt feladatokat, hanem valóban segítséget kérnek és várnak, egy számukra fontos ügyben, amelyben képtelenek döntést hozni.

Olyan meghatározó, sorsdöntő kérdésekre keresik a választ, amelyek bárki életében, bármikor felmerülhetnek. Ilyen például, hogy elváljanak-e a férjüktől, hogy elköltözzenek-e külföldre egy jobb élet reményében, vagy merjenek-e gyermeket vállalni. Nem szakember, hanem 25 idegen segít neki meghozni a döntést, akik vagy maguk is átélték ugyanazt a problémát, vagy más okból tudnak azonosulni vele. Ők folyamatosan követik, bepillantást nyerve az főszereplő életébe, aki vállalja ennek nyilvános bemutatását is. Ennek köszönhetően a nézők együtt izgulhatnak, szomorkodhatnak, sírhatnak vagy akár nevethetnek a szereplőkkel, és egész biztos, hogy közülük is sokan rádöbbenek, hogy ők is éppen ezeken a dolgokon dilemmáznak. A műsor végén a segítők hoznak egy döntést, és tanácsot adnak a főszereplőnek, hogy szerintük melyik út lenne a megfelelő számára. De vajon megfogadják a segítők tanácsát a válaszút előtt állók? Hamarosan kiderül!

Dilemma_logo_RGB.jpg

A dilemma – április 14-től minden vasárnap 19:00 órától a VIASAT3-on.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló viasat3 a dilemma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr965163801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása