HTML

Címkék

Új spanyol misztikus sorozat érkezik az AXN-re áprilisban

2013.03.18. 17:32 bence_


A BÁRKÁT (EL BARCO) és az INTERNÁTUST (EL INTERNADO) jegyző spanyol produkciós cég, a Globomedia stúdiójából érkezik az AXN-re a legújabb misztikus sorozat, a TELIHOLD (LUNA, EL MISTERIO DE CALENDA). A történet szerint a bírónő Sarah és családja egy vidéki kisvárosba költöznek, de a nő férje már az első éjszakán eltűnik. A főszerepben a hajós sorozatból ismert színésznőt, Belén Ruedát láthatják viszont a nézők.


Az AXN szórakoztató kábelcsatorna misztikus oldalát erősíti az áprilisban induló új sorozat, a TELIHOLD, amely A BÁRKA és az INTERNÁTUS homályos rejtélyekkel és intenzív érzelmekkel telített hangulatát hozza vissza a képernyőkre. A három sorozatot jegyző Globomedia spanyol produkciós cég ezúttal A BÁRKA sztárját, Belén Ruendát kérte fel a főszerepre.

A történet szerint a bírónő Sarah (Belén Rueda) férjével és kamasz lányával egy vidéki kisvárosba, Calendába költözik, remélve, hogy ott végre békében és nyugalomban élhet családjával. Ám a férj, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Sarah hirtelen rémületes események sodrában találja magát. A városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze…

Az új sorozat 2013. április 6-tól szombatonként, 19:15-től látható az AXN tévécsatornán.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló telihold

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr825154199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása