HTML

Címkék

Majka kiakadt a Szombat esti láz zsűrijére

2013.03.18. 10:10 bence_


A rapper a Facebookon kritizálta a Szombat esti láz zsűrijét, amiért párja, Dundika és Mészáros Máté kiesett a műsorból - írja a Bors.

„Az a bosszantó ebben, hogy a zsűrinek semmilyen funkciója nincs. Én megértem, ha valaki aranyos meg mackós, ahogy táncol, de ha szakemberként ülök egy zsűriben, akkor azt mondom: imádtam, megzabállak, de azért az látszott, hogy semmit nem csináltál! Négy pont! Ehelyett azok, akik azért vannak ott, hogy a táncot nézzék és értékeljék, a nem táncoló embereket felpontozzák. Ennyi erővel bárki ülhetne ott. ... Nem volt ez így korrekt, ahogy a múlt héten sem, de hajrá! Legalább visszakapom a csajom!” – írta Majka, aki a mackós táncos jelzővel egyértelműen Szilveszter gazdára utalt. A férfi és párja, Molnár Andrea huszonkilenc pontot kapott a zsűritől, Dundikáéknak ellenben csak huszonnyolcat ítéltek meg.

Esztergályos Cecília, a Szombat esti láz zsűritagja szerint Majkának pontosan kéne tudnia, hogy "ez egy show, vannak benne kezdő és profi táncosok. Arról senki nem tehet, hogy a közönség felszavazza Szilveszter gazdát és Andreát. Üzenem Majkának, hogy ez játék, nem vérre megy!







via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515154190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása