HTML

Címkék

Ezen a héten az Éjjel-nappal Budapestben: 25-29. rész

2013.03.18. 12:00 bence_


2013.03.18 - 03.22., 20:00

A héten történik


Anikó békülési kísérletei hidegen hagyják Zsófit. Zsófi már nem tudja Anikó jelenlétét elviselni és végül Ritában és Reginában szövetségeseket talál az „osztályellenség“ elleni harcban. A három lány teljesen kiközösíti Anikót, és ádáz harc alakul ki közöttük – míg végül Joe az asztalra csap és megoldást követel. Zsófi számára csak egy megoldás létezik: Anikó költözzön ki.

Vivien váratlanul megjelenik reggel a lakás ajtaja előtt. Csapot-papot maga mögött hagyva eljött Keszthelyről, és mostantól kezdve Budapesten akar élni, és go-go-táncosnőként akar karriert csinálni. Mindenki örül, kivéve Marcit, aki a húga meggondolatlan dolgait nehezen tudja elviselni, komoly gondjai vannak emiatt. Rita és Zsófi felajánlják Viviennek Anikó szobáját… Anikó teljesen kimerülten és rossz lelkiismerettel megy vissza a volt albérletébe, hogy „bűnbocsánatot“ nyerjen. A lakótársaknak elmondja, hogy milyen nagy szeretettel gondol a közös otthonukra, és nagyon komolyan kéri, hogy bocsássanak meg neki. De ekkor robban a bomba: Vivien megmondja, hogy ő kapta meg a kiürült szobát.

Regina nem hisz Ritának, hogy kapcsolata Marcival csupán csak barátság és hogy az érzelmeit le tudta győzni. Rita ellentmond Reginának, de ő is tudja, hogy ezt a dolgot Marcival nem tudja olyan egyszerűen lezárni. Amikor este egy jóképű férfi leszólítja, Rita belemegy a flörtbe és ezzel felkelti Marci érdeklődését. Marci féltékenységi rohamot kap, ami nem kis következményekkel jár: Marci és Rita valóban az ágyban landolnak...

Miután Rita rákérdez, hogy mi legyen ezután, a fiú nagy nehezen kinyögi, hogy nem tudja elképzelni, hogy komoly kapcsolata legyen vele. Rita rettentően csalódott, és megpróbál leszámolni magában Marcival. Közben Vivien nem bírja abbahagyni a bulizást és az átdolgozott éjszakák nyomai is hirtelen láthatóvá válnak rajta és összeesik a Klubban. Marci nagyon aggódik, amikor Vivient mentővel elszállítják… Anikó és Szandi kapcsolata egyre inkább romlik, és a lány rájön, hogy leginkább egy munkahelyre van szüksége, ahhoz, hogy ki tudjon bérelni egy saját lakást.. Még Marcival is sikerül kibékülnie, aki azóta már haza vitte a testvérét a kórházból. Amikor hirtelen felbukkannak a volt lakótársai, Anikó annyira provokálja Zsófit, hogy a két lány elkezd verekedni. Csak Marci és Regina tudják őket szétválasztani. Lali azt hazudta Gábornak, hogy ő is lefeküdt már Mónikával. A lány semmit sem sejt és megköszöni Lalinak, hogy nagyon hálás azért, mert hajlandó még várni a szex-szel. Amikor viszont Gábor egy pillanatra egyedül marad Mónikával, Gábor azonnal Lali és a lány vad szexuális kalandjaira utal és gratulál neki. Mónika mérgesen eltűri, és amikor Lali elnézést szeretne kérni, közli vele, hogy soha többé nem akarja látni.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr155154191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása