HTML

Címkék

Csapdába csalva a TV2 képernyőjén

2013.03.18. 17:05 bence_


Új doku-realityt tűz műsorra a TV2. A Csapdába csalva című sorozat megtörtént eseteket dolgoz fel, átvert, megalázott, megcsalt vagy elárult emberekről, akik csak egyre vágynak: az igazságra!
Március 18-tól hétköznap délutánonként új doku-realityvel várja a képernyő elé a nézőket a TV2. A 16.55-től kezdődő, Csapdába csalva című sorozat témáit maga az élet szolgáltatja. Nap mint nap megtörténik, hogy becsapunk másokat és minket is becsapnak. Vannak, akik a pénzért, haszonszerzés reményében teszik ezt, mások párkapcsolatukon, családjukon belül verik át a másikat. A Csapdába csalva ezeket a valós élethelyzeteket dolgozza fel.

Az izgalmas és tanulságokkal teli sorozatban hazugságok, hűtlenség, hamis vádak, titkos életek állnak szemben az igazsággal. Vajon van kiút? Az áldozatok reménytelenségükben csak egyre vágynak: az igazságra…

Hogy megkapják-e, kiderül a Csapdába csalva epizódjaiból, minden hétköznap délután a TV2 képernyőjén!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló csapdába csalva

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr655154194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása