HTML

Címkék

Az AXN bejelentette legújabb saját gyártású sorozata, a Hannibal premierjét

2013.03.18. 17:09 bence_


Az AXN tévécsatorna 2013. április 10-én, 22.00 órakor mutatja be várva várt, saját gyártású sorozatát, a HANNIBÁLT. A HANNIBAL mozifilm színvonalú produkció a lenyűgöző képzelőerejű Bryen Fullertől (Hősök, Halottnak a csók), David Slade művészi igényű rendezésében (Alkonyat: Napfogyatkozás, A sötétség 30 napja). A történet Thomas Harris híres karakterei, az elismert pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter, és a tehetséges FBI nyomozó Will Graham megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be.

Hugh Dancy (The Big C, Artúr Király, Sólyom végveszélyben) alakítja Will Graham nyomozót, a briliáns, átlagon felüli empátiával megáldott-sújtott FBI profilozót, aki képes arra, hogy mentálisan “lekövesse” még a legperverzebb bűnözők gondolkodását és módszereit is. Will főnöke és barátja Jack Crawford (Laurence H. Fishburne III, Mátrix, Fertőzés, CSI) - aki nagyban támaszkodik Will rejtélyes “gonoszlátó” képességeire – felismeri, hogy Willnek pszichiátriai segítségre van szüksége egy különösen felkavaró eset után. Will ezért kénytelen elviselni a széles körben elismert pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen, Casino Royale, A vadászat, Egy veszedelmes viszony) társaságát és segítségét. Willnek a történet elején még fogalma sincs arról, hogy Dr. Lecter nem csupán szakmai hozzáértésének köszönhetően tud azonosulni a legelképesztőbb bűnökkel és bűnözőkkel is. Kettejük harca egy mesteri elmepárbaj a jó és a rossz egyre elmosódottabb határvonalán, ahol az elegancia és a horror egy és ugyanaz…

Fuller stilizált bűnügyi drámája az AXN legújabb saját gyártású sorozata, amely az AXN globális televíziós hálózata számára készült Ázsia, Latin Amerika, Brazília, Spanyolország, Portugália és Közép-Európa régióiba. A sorozat Afrikában az SET csatornán, Oroszországban pedig a Sony SciFi-on lesz látható. 2013 áprilisában a világ 80 országában, 18 nyelven kezdik sugározni a HANNIBAL-t. Amerikában április 4-én, az NBC mutatja be a sorozatot. A HANNIBAL a Gaumont International Television és a Sony Pictures Television Networks közös produkciója.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek hannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr245154195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása