HTML

Címkék

Verik az OMSZ szóvivőjét

2013.03.14. 11:40 bence_


A Bors szerint gumiszalaggal veri Győrfi Pált Práger Kitty, hogy jobban táncoljon. A Szombat esti láz párosa a próbateremben durvult be.

A versenytáncos egy gumiszalaggal szokott rásuhintani az OMSZ szóvivőjének lábára, hogy jobban táncoljon. "Még az ütéseiben is érzem a szeretetét, és tudom, csak azért csinálja, hogy jobb legyek. Kitty azt mondja, hogy sokszor kishitű vagyok, és túl könnyen feladom. Szó mi szó, akadnak nehezebb pillanataim, de ilyenkor segít egy jól irányzott ütés" - mondta Győrfi.

"Ez egy hasznos segédeszköz, izomerősítésre találták ki. Eleinte mi is csak arra használtuk, aztán rájöttem, hogy jó lesz másra is" - nyilatkozta a lapnak Práger Kitty. A szóvivő egyébként nem híve a testi erőszaknak, és más helyzetben nem tűrné ezt el.

via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr425154185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása