HTML

Címkék

Veronica Mars-film?

2013.03.13. 19:55 bence_


(Aki nem tudja, hogy mi az a Veronica Mars, vagy hogy miért a 2000-es évek egyik kultsorozata, annak itt a korabeli sorozatkritikánk.)


Kezdjük a legfontosabbal: a Warner zöld utat adott a Veronica Mars-filmnek. Ne örüljünk azonban még, mert szabtak egy feltételt: a büdzsé egy részét Rob Thomas-éknak kell előteremteni, akik pedig a rajongókhoz fordultak a Kickstarter nevű, közösségi támogatói rendszeren keresztül (mint anno az Andy Whitfield-dokumentumfilmnél). (Már a kampányvideóért érdemes volt megcsinálni az egészet, kisebb reuniont tartanak bennea tovább mögött is megtaláljátok).



Aki nem ismerné, a dolog működése egyszerű: meghirdetnek egy projektet és egy kitűzött célt, a látogatók pedig pénzt ajánlhatnak támogatásul. Cserébe kisebb, akár csak szimbolikus ajándékokat osztanak a támogatóknak. A Veronica Mars-film kitűzött célja 2 millió dollár, cserébe pedig (felajánlott pénztől függően) forgatókönyvet, pólót, DVD-t, vagy akár forgatási látogatást vagy statisztaszerepet is kaphatunk.


A Veronica Mars-projekt mondhatni felrobbantotta az internetet, lényegében 3 óra alatt összejött a teljes összeg egyharmada (most épp 850 ezer dollárnál jár, de percenként nő az összeg) . Természetesen később alább fog hagyni a támogatási kedv, de kezdetnek nem rossz, és még van 29 nap a 2 millió dollárra. A színészek benne vannak, ha összejön, nyáron kezdődne a forgatás, bemutató pedig 2014-ben. Tehát egy vérbeli junkie ilyenkor jobban örül, mint Kristen Bell egy lajhár láttán.


Szóval a tovább mögött a Kickstarter-projekt videója, itt pedig a jó régen forgatott 4. évados, 12 perces “pilot-prezentáció”, egy kis pillantás abba, hogy milyen lett volna a 4. évad.


(...)

folytatódik: Veronica Mars-film? (0 szó van hátra)




© Bruzsy for Sorozatjunkie, 2013. | Permalink | 5 hozzászólás | Hasonló témát olvasnál? Nézegesd a kategóriát(kat) amibe ez az írás tartozik: az év híre, hírek, video.






via Sorozatjunkie (Bruzsy)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr115154184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása