HTML

Címkék

Jöhet a húsz forintos kérdés?

2013.03.13. 10:40 bence_


Az RTL2 pár hete indította el a Gazdálkodj okosan! című válságrealityjét, amiben bajba jutott, nagyrészt hiteltörlesztéseket nyögő családokon próbálnak segíteni. Két adás megnézése után, sajnos azt kell mondani, hogy kevés sikerrel.

Az alapötletért, hogy egy ilyen valódi dokurealityt egyáltalán bevállal egy kereskedelmi tévé, alapból jár a 3 pont, ennél többet azonban a műsor létéért nem oszthatunk. A magyar lakosság 40 százaléka a létminimum közelében tengődik, nincs olyan ember, akit így vagy úgy ne érintett volna a válság - vagy, ha nem is őt, hát a nagynénikéjét vagy a szomszédját -, tehát bármennyire is közszolgálatinak tűnik a feladat, az érintettek számát tekintve az RTL2 nyilván a nézettségre gyúrt.


Screen Shot 2013-03-13 at 4.35.53 AM.png


[...] Bővebben!

via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kritika gazdálkodj okosan

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465154180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása