HTML

Címkék

Két szereplő távozik a Barátok köztből

2013.03.12. 12:08 bence_


Balogh Edina babát vár, március 18-án lesz utoljára a képernyőn. A Fekete Szabolcsot alakító Bozsek Márk is eltűnik a Barátok közt-ből.

A Barátok közt egyik fontosabb karaktere, Kinga eltűnik, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár. Már hetek óta nem forgat és napokon belül a képernyőről is búcsúzik: március 18-án, jövő hétfőn szerepel utoljára. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben Edina visszatér-e a sorozatba - írta a sorozatwiki.hu.

Forrás: baratok.hu

A Fekete Szabolcsot alakító Bozsek Márk is eltűnik a Barátok közt-ből. Március 14-én csütörtökön dramaturgiai okokból hagyja el a Mátyás király teret - az ő visszatérése viszont biztos. Márk 2009 óta szerepel a sorozatban és ő is meghatározó karakter lett az elmúlt években.

(origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr605154178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása