HTML

Címkék

Nagy akarásnak sírás lett a vége a Szombat esti lázban

2013.03.11. 13:40 bence_


1.JPGKínosan túlhúzott siratóval és javarészt közepesen izgalmas táncokkal tért vissza képernyőre s Szombat esti láz, az RTL ki tudja hanyadik rangú showműsora, amit akkor kapnak elő a kalapból amikor akarnak - például ha egy új csatornát kell szépen felépíteni. Ami a Super Tv2-nek a Nagy Duett, az a táncos celebverseny az RTL II-nek, A Műsor, Ami Rászokatja A Népet A Csatornára. Hogy ez mennyire jön össze, az a jövő kérdése, mindenesetre az első adást elnézve a célcsoport csak nagy jóindulattal lehet a 18-49 alsó fele, inkább a 34+ az, amiben bízhat az RTL.


Celebvetélkedős-versenyes show-ból volt már itthon pár, akadtak közük jobbak és rosszabbak is, a Szombat esti láz például a jobbak közé tartozott, pont annyira volt giccses és esetlen, hogy jókat lehessen rajta röhögni. Az RTL viszont a harmadik évadra már mintha túl komolyan vette volna a műsort, és ez kihatott az élvezhetőségi faktorra is, arról nem is beszélve, hogy a zsűri tagjai egyre inkább úgy gondolták, a show rólunk szól leginkább, és rátelepedtek az idegrendszerünkre. A negyedik évad alapos kihagyás (öt év) után jelentkezett, az RTL Klub helyett a nemrég beindított RTL II-n, amire pont úgy csak a saját tartalommal lehet igazán nézőt szerezni, mint az anyacsatornára.


[...] Bővebben!


Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!






via comment:com (sixx)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305154175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása