HTML

Címkék

Keresztes Ildikó is kiszáll az X-Faktorból

2013.03.10. 11:11 bence_


Úgy tűnik Malek Miklós bejelentése – az X-Faktor 2012 fináléja után – lavinát indított el ugyanis Keresztes Ildikó is eldöntötte hogy nem szeretne többet mentor lenni. Feró és Geszti sorsa egyenlőre még kétséges ám nem kizárt hogy idén teljesen új zsűrivel jelentkezik az X-Faktor 2013.


Először csak egy közeli ismerősétől származott a hír miszerint Ildikó most már szeretne eredeti hivatására koncentrálni. A Blikk utána járt a dolognak és az énekesnő is megerősítette az információkat miszerint otthagyja a népszerű tehetségkutatót.


Azt mondja nagyon szép időszaka volt életének ez a 3 év de míg az általa mentorált tehetségek folyamatosan érezték a rajongók szeretetét a színpadon addig neki állnia kellett a sarat és a kritikákat a dalválasztások valamint egyéb döntések miatt ami nem volt túl könnyű feladat.


Malek Miklós bejelentése adott neki erőt hogy ő is meglépje ugyanazt és végre azzal foglalkozzon amit a legjobban szeret vagyis hogy ős is színpadon álljon.


Az elmúlt időszakban rengeteg idejét lekötötték az X-Fakrorral kapcsolatos teendők de most már teljes mértékben karrierjére fog koncentrálni, ezt bizonyítja Eurovíziós indulása is ahol egészen a döntőig jutott Nem akarok többé játszani című számával, de e mellett több színházi darabban is feltűnik jelenleg és a közeljövőben is.



Keresztes Ildikó nem akar többé mentor lenni






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465154172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása