HTML

Címkék

Varga Izabella kivirult mióta a showra gyakorol

2013.03.09. 18:13 bence_


Varga Izabella szerencsén helyzetben van ugyanis családja mindenben támogatja így az elmúlt hetekben az otthoni teendők helyett teljes mértékben a Szombat esti láz táncpróbáira tudott koncentrálni.


Férje rendkívül megértő a színésznővel és felajánlotta neki hogy minden otthoni feladatot átvállal tőle hogy Iza csak a táncra tudjon koncentrálni.


A Barátok közt Balogh Nórájának nagyon jót tettek a próbák ugyanis teste átalakult és ezzel együtt újra megtalálta magában azt a nőt aki remekül érzi magát tűsarkúban és miniszoknyában a parketten. Azt hogy ennyire boldog férje is észre vette és nagyon örül neki.



Izabella táncpartnerével Cseh-Szakál Tiborral egyébként nagyon hamar megtalálta a közös hangot és ezt a próbák során remekül tudják kamatoztatni. A gyakorlásokra még közös csapatpólót is készíttettek ezzel is jelezvén hogy ők az egyik legjobb összhangban készülő pár.


A Szombat esti láz 2013 első adása ma lesz és az RTL2-n követhetik figyelemmel a tévénézők 20 órától.






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435154163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása