HTML

Címkék

Új és régi-új szereplők Barátok közt

2013.03.09. 20:05 bence_


A nemrég komoly szívműtéten átesett Várkonyi András március 11-től visszatér a stúdióba és újra forgat, de hamarosan új szereplők is érkeznek a Mátyás király térre. A Bartha család legújabb tagját Seprenyi László, az eddig sokat emlegetett Szabó ikrek nagynénjét pedig Pataki Szilvia alakítja majd. Egy szőrös, négylábú kolléga is érkezik a Barátok közt csapatához, így Merlin feltűnésével újra lesz kutya szereplője a sorozatnak.


Március 22-től egy fiatal katona, Bartha Krisztián érkezik a Bartha családhoz. Zsolt rokonát a Pesti Magyar Színiakadémia növendéke Seprenyi László alakítja, aki január közepe óta forgat a Barátok közt stábjával, és színpadi gyakorlatát a Magyar Színház olyan színdarabjaiban erősíti, mint a Kisfiú meg az oroszlánok, a My Fair Lady vagy a Tom Sawyer és Huckleberry Finn kalandjai. Krisztián karakterét elkíséri a sorozat legújabb szőrős, négylábú kedvence Merlin, a hétéves border collie kutyus.

Az elmúlt években a nézők sokat hallhattak már a rakoncátlan Szabó ikrekről, akiket Németh Norbert és Németh Gergő személyesít meg március végétől a képernyőn. Április második felétől pedig csatlakozik hozzájuk sorozatbeli nagynénjük is Bárány Enikő, akit Pataki Szilvia a József Attila Színház színésznője alakít.


Szilvia fiatal kora ellenére már komoly színpadi tapasztalattal rendelkezik, hiszen Kecskeméten A Montmartre-i ibolya címszerepét játszotta, majd három évig a Miskolci Nemzeti Színházban olyan darabokban kapott lehetőséget, mint a Dzsungel könyve, vagy a Nyomorultak. Ettől az évadtól pedig a József Attila Színház tagjaként a Feketeszárú cseresznye és a Nagymama című előadásokban játszik.

A Bozsek Márk által megformált Fekete Szabolcs karaktere március 14-től dramaturgiai okokból egy rövid időre pihenőre vonul, de Szabit hamarosan viszontlátják majd a nézők, valamint március 18-án, a hamarosan anyai örömök elé néző Som-Balogh Edina által megformált Kinga karaktere is távozik egy időre.


A sorozat nézői és a Barátok közt csapata számára is örömhír, hogy március 11-től Várkonyi András visszatér a stúdió falai közé és újra forgatni kezd. A február elején a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvéd Kórházában Prof. Kiss Róbert Gábor és Dr. Vaszily Miklós felügyelete alatt szívkoszorúér műtéten átesett színész a lábadozás hetei után már alig várja, hogy bár fokozatosan, de megkezdje a munkát és hozzászokjon a szívműtét utáni szükségszerű életmódváltáshoz.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr85154168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása