HTML

Címkék

Szilveszter most nem ér rá csajozni

2013.03.09. 18:28 bence_


A Házasodna a gazda című párkereső műsorban ismerhettük meg Szilveszter gazdát akinek ugyan nem sikerült megtalálni a szerelmét de nincs elkeseredve mivel azóta is tucatjával kap ajánlatokat.

Ám kedvenc gazdánk sajna nem ér rá mostanában arra hogy hölgyekkel randizgasson ugyanis hetek óta készül a Szombat esti láz első megmérettetésére.

A család otthon szorít érte, ő pedig felköltözött Budapestre a próbák miatt és amíg ki nem esnek addig ott is marad. Rokonai nagyon büszkék rá hogy bevállalt egy ilyen műsort.

Szilveszter és táncpartnere, Molnár Andrea

Szilveszter azt mondja a Házasodna a gazda vége óta naponta 20-30 nő jelöli ismerősnek a legnagyobb közösségi oldalon. Egyenlőre egészen biztosan nem tud találkozgatni legújabb kiszemeltjeivel mivel gőzerővel készülnek a táncra, de azt azért sejtelmesen hozzátette hogy ha valaki nagyon megtetszene neki egészen biztosan találna módot a találkozásra.

Annyi biztos ha össze is jönne valakivel annak a hölgynek le kellene költöznie a gazda tanyájára vidékre.

via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr595154166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása