HTML

Címkék

Ma este indul az RTL II táncos showműsora

2013.03.09. 20:03 bence_


Március 9-én újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz.


A sztárok már alig várják, hogy számot adhassanak tudásukról és bebizonyítsák nemcsak szakmájukban sikeresek, hanem a táncparketten is otthonosan mozognak. A Szombat Esti Láz negyedik szériájában nyolc, mindenre elszánt versenyzőpáros küzd majd a zsűri pontszámaiért és a nézői szavazatokért.


Bálint Antónia, Dundika, Tóth Gabi, Varga Izabella, Győrfi Pál, Istenes Bence, Szilveszter gazda, Vastag Csaba és profi táncpartnereik az elmúlt két hónapban kitartóan gyakoroltak, hogy ma este a maximumot tudják kihozni magukból. Senki sem szeretne az első adásban búcsúzni a műsortól, ugyanis annyira mindennapjaik részévé vált már a tánc. A teljesítményüket először az Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos alkotta zsűri értékeli, a végeredmény pedig a nézői szavazatokkal összesítve alakul ki.


A műsorvezetők közül Lilu is megtapasztalhatta egy rövid időre azt, amit a sztárok már hónapok óta átélnek, ugyanis Csonka Andrással egy meglepetés produkcióval készülnek az esti showra. Lilu életében eddig nem volt jelen a tánc, így fenntartással és aggodalommal vágott bele a nyitótánc gyakorlásába.


A korábbi évadokhoz képest újítás, hogy a táncosok a parkett mellől drukkolhatnak egymásnak. A Lihegő megszűnik, helyette Páholyból követhetik egymás produkcióit. Az idei szezon további érdekessége, hogy minden showban olyan dalokra táncolnak majd a versenyzők, melyeket az X-Faktorban megismert legsikeresebb énekesek adnak elő. Az első adásban Oláh Gergő a 2012-es X-Faktor győztese és Muri Enikő a 2011-es év női hangja gondoskodik a jó hangulatról. A két énekes annyira egy hullámhosszon van, hogy a közelmúltban egy duettet is rögzítettek. A Give some, get some jövő héttől már a rádiókban is hallható lesz.


Magyarországon idén ünnepli 30. születésnapját a Macskák, ez idő alatt 1400-szor láthatta a közönség. A Madách Színház még mindig óriási sikerrel játsza, ma este egy új generáció mutakozik be a Szombat Esti Láz színpadán, hogy egy eddig soha nem látott formában adjon elő egy részletet Andrew Lloyd Webber musicaljéből.


A visszaszámlálás tehát megkezdődött, ma este 20:00-kor kezdetét veszi Magyarország legtáncosabb showműsora az RTL II-n.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr795154167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása