HTML

Címkék

Kezdetét vette a show: első táncest – szamba

2013.03.09. 20:43 bence_


Szombat este 4 év szünet után kezdetét vette a Szombat esti láz 2013-as évada. A táncosok 2 hónap kemény munka után most megmutathatták mire jutottak a felkészülés során.


A show a műsorvezetők – vagyis Lilu és Csonka András – rövidke táncával indult ezután a versenyzők léptek a parkettre egy bemutatkozó tánc erejéig mely alatt be is mutatták őket.



Változás a korábbi évadokhoz képest hogy a versenyzők a parkett mellől “páholyból” figyelhetik riválisaik produkcióit, ezzel a korábban megismert lihegőt váltották ki. A zsűri bemutatása után bejelentették hogy az élő adások alatt a legsikeresebb X-Faktorosok által énekelt dalokra fognak táncolni a párok. Ezen az estén Muri Enikő és Oláh Gergő voltak a vendégek a zenekar mellett.


Bálint Antónia és Angyal András nyitotta a sort. Kisfilmjükből megismerhettük felkészülésüket és annak nehézségeit. A zsűri szinte csak dicsérni tudta a produkciót, Esztergályos Cecília szerint Toncsi elfoglalta a színpadot ahogy bejött, Tihanyi Ákos szerint kicsit sok volt az akrobatika. 24 pontot kaptak nyitótáncukra.


Vastag Csaba és Máramarosi Tünde félig meddig rokoni kapcsolatban vannak (mivel a táncos lány Vastag Tomi barátnője) de az X-Faktor győztese szerint az elmúlt két hétben többet tudott meg táncpartneréről mint az azt megelőző és fél évben. Szirtes Tamás szerint Csabi lábában benne van a tánc de még ráfér egy kis gyakorlás és nem ártana némi lazaság. 26 pontot gyűjtöttek be.






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005154170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása