HTML

Címkék

Keresztes Ildikó: Befejeztem az X-Faktort!

2013.03.09. 21:58 bence_


Nem lesz többé az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó (48)! Úgy tudjuk, az énekesnőt még nem keresték meg a feladattal újra, de a baráti köréből származó információink szerint hiába is tennék.


Most már magával is szeretne törődni
– Ildikó döntött, nem akar többet mentor lenni. Szép volt, jó volt, de köszöni, ennyi – árulta el egy közeli ismerőse, aki szerint az énekesnő újra szeretne az igazi hivatásának élni.
Nem tagadta meg értesüléseinket Keresztes Ildikó sem.

– 25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére – erősítette meg röviden a hírt Keresztes.

Nem csoda, hogy az énekesnőként és színésznőként is sikeres egykori mentor most ismét a színpadnak szeretne élni, hiszen erre hosszú évekig nem volt lehetősége. A műsor, a felkészülés, az ifjú tehetségek gondozása rengeteg időt és energiát emésztett fel.

– Ott ült a mentori székben, és miközben őt vagy az érzékenysége vagy a dalválasztások miatt kritizálták, néha kimondottan támadták, addig mentoráltjai és azok versenytársai élvezték azt, amelyet egy előadó a legjobban szeret: a rajongók szeretetét és a tapsot. Tavaly is tervezett év vége felé egy nagy önálló koncertet, de a tévéshow mellett nem volt rá elegendő ideje. Ildikó egyre jobban vágyott vissza a színpadra, és amikor Malek Miklós úgy döntött, kiszáll, ő is elég erőt kapott hozzá, hogy elbúcsúzzon életének ettől a fontos állomásától– magyarázta Ildikó döntését a közeli ismerős.

Keresztes nem is tétlenkedett sokáig, jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztiválra, amelyen a Nem akarok többé játszani című dalával a legjobb nyolc közé jutott, emellett a József Attila Színházban is túl van az első bemutatóján, de már próbálja az Anconai szerelmesek című darabot Huszti Péter rendezésében.

- Megértem és sajnálom is, ha Keresztes Ildikó így érez. Ez a három év, még ha kifelé néha nem is látszott, sok munkával teli időszak volt. Így ha Malek Miklós után Ildi is úgy érzi, hogy ez így volt kerek és nem szeretné tovább elvégezni ezt a feladatot, akkor ezt el kell fogadnom - jelentette ki Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője, aki azt azonban még nem tudta megmondani, ki kerül majd a most már biztosan kieső két mentor helyére.

Bajkó Panka - Blikk

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr575154171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása