HTML

Címkék

Gáspár Laci: “Rosszkor voltam rossz helyen”

2013.03.08. 19:58 bence_


Mint nemrég kiderült Gáspár Lacit kihallgatták egy drogügy miatt, sőt még vér és vizelet vizsgálatra is elvitték februárban. Az énekes állítja csak rosszkor volt rossz helyen.


Az egykor Megasztáros azt mondta ismeri azokat akik megemlítették nevét a rendőrségen de csak egyszer találkozott velük a Hajógyári-szigeten az egyik szórakozóhelyen és akkor sem drogok miatt kerültek kapcsolatba. Az előállított gyanúsítottak emlékeztek erre az esetre és ezért próbálták bemártani hátha enyhítést kapnak amiért egy ismert embert is sikerül lebuktatni a segítségükkel.



Laci volt felesége el sem tudja képzelni róla hogy drogokat használna, szerinte inni is nagyon ritkán iszik. Az énekes ügyvédje sem tart attól hogy a drogtesztek pozitívak lesznek.



Gáspár Laci






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr975154157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása