HTML

Címkék

Dundika remekül kijön táncpartnerével

2013.03.08. 19:58 bence_


Rendkívüli összhang alakult ki Dundika és Mészáros Máté között, már-már úgy tűnik hogy olyanok mintha valójában is egy párt alkotnának.


A versenytáncos többek hallatára tegnap „asszony”-nak nevezte az egykori Playmate-et. A napnál is világosabb hogy több van köztük mint egyszerű munkakapcsolat.


Dundika szerint az elmúlt 2 hónapban – mióta a Szombat esti lázra együtt készülnek – rengeteget beszélgettek és nagyon jó viszony alakult ki köztük mely szigorúan szakmai alapokon nyugszik. Egy közös cél hajtja őket ami nem más mint hogy jobbnál jobb táncprodukciókkal nyűgözzék le a zsűrit és a közönséget egyaránt.



Majka – aki a szombati első adás felvételén nem tud ott lenni mert fellépése lesz – egyáltalán nem féltékeny párjára. Legutóbb mikor benézett Dundika és Mészáros Máté próbájára megdicsérte a párt mert szép munkát végeznek.



Dundika és Mészáros Máté






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr175154158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása