HTML

Címkék

ByeAlex vokalistája tavaly a Compact Disco mögött énekelt

2013.03.08. 19:58 bence_


Úgy tűnik az elmúlt években nem is a győztes személye vagy annak dala a mérvadó az Eurovíziós Dalfesztiválra kijutásban hanem egy mindég mosolygós vokalista Wéber Helga közreműködése.

Helga tavaly a Compact Disco, idén pedig ByeAlex mögött tűnt fel és érdekes módon mindkétszer a győztest támogatta.

A tavalyi bakui Eurovízió hatalmas élmény volt számára és lenyűgözte a hangtechnikusok profizmusa.

A Bors kérdésére miszerint nem szeretne e szóló karriert azt mondta hogy egy színvonalas produkcióban tudná csak elképzelni magát ami mögött van mondanivaló is. Egyébként jól érzi magát vokálosként, boldog ha énekelhet és ezt igyekszik megosztani közönségével is.

Helga egyébként a Szegedi Tudományegyetem jogi karán végzett és jelenleg ügyvédjelöltként dolgozik. Olyannyira elfoglalt hogy néha még a próbákra sem tud eljárni.

Nem kötelezte el magát egyetlen előadó mellé sem, de ha hívják akkor szívesen vokálozik. Gönczi Gáborékkal is rendszeresen lép fel a Smile mögött mint háttérénekes.

via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr425154159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása