HTML

Címkék

Németh Kristófot kirúgták a Klubrádióból

2013.03.07. 10:23 bence_


klubradio.jpgA Blikk szerint felmondtak Németh Kristófnak a Klubrádióban. A szombat délelőtti Klubdélelőtt egyik műsorvezetője 10 éve dolgozott a rádiónál.


"Ez egy kereskedelmi vállalkozás, a tulajdonosok pedig úgy döntöttek, hogy a szombat délelőtti műsor rövidebb lesz, amelyet már egy műsorvezető is meg tud csinálni. Ebben a csónakban helyet adok másnak, mert én már nem tudok úszni" – erősítette meg a lap értesüléseit a Barátok közt Kertész Gézája és a Játékszín igazgatója, aki szomorú amiatt, hogy a dolgok így alakultak.



"Valóban, a Klubdélelőtt a szívem csücske volt, az itt megélt sok élő óra, a rengeteg interjú nekem nagyon fontos volt, és nagyon sokat tanultam is belőlük, de az élet megy tovább" – nyilatkozta Németh a lapnak. A színész Kun Zsuzsával párban vezette a műsort.

via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465154152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása